Tasarruf Tedbirleri Kapsamında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran başkanlığında, 30 Temmuz 2024 Salı günü Daire Başkanları, Fakülte ve Yüksekokul Sekreterleri ile bir araya gelinerek tasarruf tedbirleri kapsamında önemli bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, "Malzeme Talebi Gerekçe Formu"nun nasıl doldurulacağına ilişkin detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Sayın Prof. Dr. Zahmakıran, üniversitenin kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla hazırlanan tasarruf tedbirlerinin önemine vurgu yaparak, bu süreçte dikkat edilmesi gereken hususları katılımcılarla paylaştı.

Toplantı sırasında, "Malzeme Talebi Gerekçe Formu"nun doldurulması sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar, formun amacına uygun ve doğru bir şekilde doldurulması için izlenmesi gereken adımlar ve formun üniversitenin bütçe yönetimine katkıları üzerinde duruldu. Ayrıca, katılımcıların konuya ilişkin soruları yanıtlanarak, uygulamada karşılaşılabilecek olası sorunlara yönelik çözüm önerileri tartışıldı.

Sayın Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran, toplantının sonunda yaptığı konuşmada, tasarruf tedbirlerinin üniversitenin sürdürülebilir gelişimi için hayati önem taşıdığını belirterek, tüm birimlerin bu tedbirler doğrultusunda hareket etmesinin gerekliliğini vurguladı. Toplantı, katılımcıların karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.
  • Tasarruf Tedbirleri Kapsamında Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• Tasarruf Tedbirleri Kapsamında Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

• Tasarruf Tedbirleri Kapsamında Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

• BARÜ, 2 alanda dünyada ilk 200, Türkiye’de ise ilk 3’te yer aldı