image/svg+xml
image/svg+xml

Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN Başkanlığında 2022 Yılı Yatırım Detay Programı Toplantısı Gerçekleştirildi

2022 yılı Yatırım Programı kapsamında Üniversitemize tahsis edilen kaynakların etkin, verimli, yerinde ve ekonomik kullanılmasını sağlamak, birimlerimizce belirlenmiş önceliklere göre dağıtılmasını planlamak, tutarlı bir kaynak harcama dengesi kurmak ve birimlerin ihtiyaçlarının rasyonel temellere oturtulması amacıyla Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN başkanlığında  Ağdacı Kütüphane Konferans Salonunda 2022 Yılı Yatırım Detay Programı Toplantısı gerçekleştirildi.
 
Toplantıya Üniversitemiz harcama birimlerinin İdari Amirleri Fakülte, Enstitü, Yüksekokul sekreterleri ve Daire Başkanları katıldı.
 
Toplantıda Doç. Dr. Said CEYHAN Eğitim-Öğretim hizmetlerinin yürütülmesi esnasında bütçenin nasıl yönetilmesi gerektiğine dair kısa bilgiler vererek amacımızın yatırım bütçesinin birimlerin ihtiyaçları doğrultusunda dengeli bir dağıtım yapmak olduğunu altını çizerek ifade etti.
 
Toplantıda birimlerin ihtiyaçları Genel Sekreterliğe bağlı ALYS sistemi mevcutları dikkate alınarak yatırım bütçesi rasyonel bir şekilde birimlere dağıtıldı.

2022 Yılı Yatırım Detay Programı analiz çalışmalarında Genel Sekreterlik bünyesinde kurulmuş olan ALYS sistemi aktif olarak devreye sokulmuş atıl malzeme kullanımı engellenerek yatırım bütçesinin tüm birimlere dengeli ve adil olarak dağıtılmasında ALYS verileri kullanılmıştır.

Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Said CEYHAN toplantı sonunda Üniversitemizin kurumsallaşması için özverili şekilde çalışan Bütçe ve Akıllı Lojistik Yönetim Sistemi Şube Müdürlüğü personeline teşekkür etti.